Cityjunnusulkis CJS

City-Sulka ry:n ja Suomen Sulkapallovalmentajat ry:n välisen sopimuksen mukaisesti Cityjunnusulkis-tapahtumien järjestelyvastuu siirtyi Sulkapallovalmentajille syksyn 2016 alusta.

Mikä CJS?

Tapahtuma on tarkoitettu pääkaupunkiseudun seuroissa tai seurojen ulkopuolella oleville nuorille pelaajille.

Tapahtumassa pelaajat ilmoittautuvat pelipäivänä kisapaikalla 10.00-10.30
(kaudella 2019-2020 kaikki kisat järjestetään Talihallissa, Huopalahdentie 28, 00350 Helsinki).

Ilmoittauneet pelaajat jaetaan olemassaolevan rankinglistan mukaan 4, 2x3 tai 2x4 pelaajan pooleihin, jossa kaikki pelaavat toisiaan vastaan, ja kaksoispooleissa pelataan lisäksi sijoitusottelut. Ottelut alkavat 11.00.

Tuloksen perusteella pelaajia siirretään rankinglistassa ylös- tai alaspäin.

Ensimmäistä kertaa kisoihin tulevia pelaajia pyydetään saapumaan paikalle riittävän ajoissa, jotta sijoittaminen rankingtaulukkoon onnistuisi. Valmentajan läsnäolo tai valmis vertailu listoilla jo oleviin pelaajiin helpottaa sijoittamista ja auttaa löytämään sopivan poolin myös ensikertalaiselle.

Osallistumismaksu kisoihin kaudella 2020-2021 on 15€ per pelaaja.

Olennaista on siis pelaaminen itsensä tasoisia pelaajia vastaan iästä tai sukupuolesta välittämättä. Kaikille tulee mahdollisiman tasaisia otteluja. Tutustu tarkemmin sääntöihin täällä.

Uutta kaudelle 2017-18 - jatketaan myös 2019-20!

Valikoitujen kilpailujen yhteydessä kokeillaan järjestää myös joukkuekilpailuja, joissa neljän hengen joukkueet pelaavat toisiaan vastaan. Kahden joukkueen kohtaamisessa pelataan neljä kaksinpeliä rankingin mukaisessa paremmuusjärjestyksessä siten, että kunkin joukkueen ykköset pelaavat toisiaan vastaan, kakkoset keskenään jne SEKÄ kaksi nelinpeliä. Jokaiselle pelaajalle tulee siis yhdessä joukkuepelissä sekä yksi kaksinpeli että yksi nelinpeli.

Järjestäjät arpovat joukkueet ensisijaisesti seurakohtaisesti rankinglistan mukaan. Jos seuran pelaajamäärä ei mene tasan, muodostetaan joukkeita rankinglistan mukaisesti niin, että joukkue on mahdollisimman tasainen. Sikäli kun pelaajamäärä ei ole tasan neljällä jaollinen, osa joukkueista voi olla 5-6-henkisiä, jolloin jokaisessa joukkuepelissä kaikki pelaajat eivät pelaa sekä kaksin- että nelinpeliä. Kahden isomman joukkueen kohtaamisessa myös pelimääriä voidaan lisätä, jotta pelejä tulee kaikille mahdollisimman paljon.

Keväällä 2019 kokeillaan kahdessa viimeisessa kisassa 16.03 ja 27.04 laajennusta eli kisaan otetaan mukaan myös kaikki U17 luokissa pelaavat harrastajat, eli koskee myös 15-16 vuotiaita pelaajia. Tervetuloa mukaan myös uudet harrastajat.

 

Säännöt
(12.8.2020)

Ranking 15.02.2020

Juliste syksy 2020

 

Syyskauden 2020 kisat Talihallissa:

  • 28.11.2020
    PERUTTU

Kevätkauden 2021 tapahtumista lisätietoa, kun nykyinen korona-aalto ja rajoitukset alkavat helpottaa.